Spinnen bestrijding

De specialist in het bestrijden van spinnen bij spinnenoverlast

Simpel, Snel en Milieuvriendelijk uw pand of object vrij van spinnen Ongediertebestrijding Zandvliet is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk impregneren van woningen, bedrijfspanden, caravans, boten, etc.Dit ter voorkoming van spinnenoverlast

Na een behandeling is de ondergrond bedekt met een vuilafstotende beschermingslaag waardoor de webben niet hechten en de spin/insect vertrekt. Het product waar wij mee werken is 100% mens -, dier-en milieuvriendelijk . Het is biologisch afbreekbaar en het is geen bestrijdingsmiddel

Na behandeling van uw woning/bedrijfspand geven wij 3 maanden garantie op het spinvrij blijven van het behandelde project maar de praktijk wijst uit dat het product zeker 6 maanden zijn werk blijft doen.

In Nederland is spinnenbestrijding met gif verboden.
De spin is beschermd en mag niet worden bestreden met gif.
Omdat er toch veel overlast werd ondervonden door de spinnen en de webben die zij achterlaten zochten wij naar het legale alternatief tegen gif. Wij werken met een product dat in Nederland voldoet aan alle strenge eisen van de wetgever.

Wat houdt een wegspinnen behandeling nu eigenlijk in?

We verwijderen zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten van uw huis, tuinhuis, schutting, tuinset, speeltoestellen. Als dat gedaan is behandelen we alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich normaal ophouden, dit doen we met een nevelspuit. Hierdoor komt het beschermlaagje op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Uw huis, hout en schilderwerk is nu voorzien van een beschermlaag en blijft langdurig spin en insectvrij. Na de behandeling kunt u gewoon uw ramen zemen. Het is echter verstandig om de eerste 6 weken de behandelde plekken te ontzien. Ons product is transparant en laat dus geen vlekken achter. Bovendien is het 100% biologisch afbreekbaar en heeft het geen negatieve invloed op planten en is veiling voor kinderen en dieren.

Overeenkomst voor meerdere spinnenbehandelingen per jaar:

Financieel is het aantrekkelijk om een contract op te stellen voor 1 of 2 behandelingen per jaar gedurende een aantal jaren.

Eventueel kunnen wij tuinhuisjes, tuinsets en dergelijke direct mee behandelen, vanaf €20,-.

Ons product voldoet aan alle strenge eisen van de wetgever en aan de hoge verwachtingen van de klant.

Wij hebben alle expertise en kennis opgebouwd om alle problemen op het gebied van spinnenoverlast op te lossen.Wij werken in opdracht van particulieren en bedrijven/instellingen.

Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben,of U wilt een afspraak maken kunt u altijd mailen via
Email info@jaapzandvliet.nl of bellen naar 0251-242233

Voor meer product informatie over Insect clean spider free klik hier

Wilt u liever zelf uw pand,boot,caravan behandelen tegen spinnenoverlast?

Via het contactformulier kunt u dit product bij ons bestellen.