Bedrijven

Het professionele adres voor alle pest control activiteiten in en rondom bedrijven.

Wij bieden bedrijven onderhoud contracten aan waarbij wij een plan op maat maken niet alleen om ongedierte te bestrijden maar ook om het te voorkomen .

Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij laten de pest control activiteiten naadloos aansluiten op uw kwaliteitsplan. Verslaglegging en rapportage vindt plaats door middel van ons logboeksysteem. Onze bestrijdingstechnici staan 7 dagen per week voor u klaar en wij reageren direct.

Van offerte tot bestrijding

Ongediertebestrijding Zandvliet kunt u stapsgewijs begeleiden van een offerte tot een ideaal beleid ter preventie en bestrijding van ongedierte. Dit doen wij door middel van een 4-stappenplan. In dit plan staat een goede en heldere communicatie tussen u en Ongediertebestrijding Zandvliet centraal.
Stap 1: Afspraak en offerte
Stap 2: Planning
Stap 3: Aan de slag
Stap 4: Nazorg

Stap 1: Afspraak en offerte

Om u een goed inzicht te kunnen geven van het totale kosten komen wij eerst bij u langs om een goed overzicht te krijgen van uw onroerende goederen en eventuele toekomstige bedreigingen. Tijdens dit eerste en geheel vrijblijvende persoonlijke contact denken wij graag met u mee. Naar aanleiding van dit bezoek ontvangt u een duidelijke en heldere offerte.

Stap 2: Planning

Een belangrijk punt in ons 4-stappenplan is de planning. Werkzaamheden worden vaak kort op elkaar aangesloten en daarom is het van belang dat u precies weet wanneer wij langskomen, wat wanneer gedaan wordt en wanneer de werkzaamheden worden afgerond. Wanneer u akkoord gaat met de offerte en de planning kunnen wij voor u aan de slag.

Stap 3: Aan de slag

Om u een goed beeld te geven van onze werkwijze zetten wij onderstaand de verschillende onderdelen van ons rapportageplan uit één.
• Inspectie
• Signalering
• Bestrijding
• Integrated Pest Management
• Logboek

Inspectie

Ongediertebestrijding begint bij inspectie. Daar worden de mogelijke problemen vastgelegd. Op basis hiervan geven wij u een advies en dragen eventuele oplossingen aan. Het bedrijf wordt minimaal 7 x per jaar geïnspecteerd. Alle bevindingen en werkzaamheden worden genoteerd in een logboek.
Signalering
Hoe eerder wij eventuele bedreigingen in uw bedrijf of organisatie signaleren des te beter het eindresultaat. Om ratten en muizen snel te signaleren en te bestrijden worden (verspreid door het bedrijf) lokdozen met lokaas geplaatst. Voor kruipende insecten, zoals kakkerlakken te signaleren worden lijmvallen geplaatst. Vliegende insecten worden gesignaleerd en bestreden met insectenlampen en lijmplaat. Om motten te signaleren worden feromoonvallen gebruikt. Feromonen zijn signaalstoffen die het gedrag van insecten beïnvloeden en deze naar de val te lokken.

Bestrijding

Afhankelijk van het te bestrijden ongedierte passen wij de meest effectieve technieken toe. Ongediertebestrijding Zandvliet is in het bezit het EVM diploma (Stichting Examen- en Certificeringinstituut Plaagdierpreventie) daarmee is een veilige en professionele werkwijze gegarandeerd.

Logboek

Alle gegevens van het bestrijdingsplan worden bijgehouden in een logboek, zodat u altijd in één oogopslag een compleet overzicht heeft voor uzelf, uw afnemers en keuringdiensten.

Stap 4: Nazorg

Voor Ongediertebestrijding Zandvliet is het van groot belang dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Mocht er, ondanks onze goede zorgen, toch iets zijn waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft dan zijn wij snel ter plaatse om een en ander voor u op te lossen. Op alle diensten en producten krijgt u de hoogst mogelijke service.

 

Voor meer informatie belt u met 0251-242233 of stuurt u ons een e-mail.