specialist in pest control

Het adres voor uw bedrijf

Wij bieden bedrijven onderhoud contracten aan waarbij wij een plan op maat maken niet alleen om ongedierte te bestrijden maar ook om het te voorkomen. Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij laten de pest control activiteiten naadloos aansluiten op uw kwaliteitsplan. Verslaglegging en rapportage vindt plaats door middel van ons digitale logboeksysteem. Onze bestrijdingstechnici staan 7 dagen per week voor u klaar en wij reageren direct.

Overstapservice

Ongediertebestrijding Zandvliet kan u helpen bij het soepel opzeggen van uw huidige ongedierte bestrijdingsbedrijf.

van afspraak tot uitvoering

Ons stappenplan

Ongediertebestrijding Zandvliet kunt u stapsgewijs begeleiden van een offerte tot een ideaal beleid ter preventie en bestrijding van ongedierte. Dit doen wij door middel van een 4-stappenplan. In dit plan staat een goede en heldere communicatie tussen u en Ongediertebestrijding Zandvliet centraal.

1. Afspraak en offerte

Om u een goed inzicht te kunnen geven van het totale kosten komen wij eerst bij u langs om een goed overzicht te krijgen van uw onroerende goederen en eventuele toekomstige bedreigingen. Naar aanleiding van dit bezoek ontvangt u een duidelijke en heldere offerte.

2. Planning

Een belangrijk punt in ons 4-stappenplan is de planning. Werkzaamheden worden vaak kort op elkaar aangesloten en daarom is het van belang dat u precies weet wanneer wij langskomen, wat wanneer gedaan wordt en wanneer de werkzaamheden worden afgerond.

3. Aan de slag

Om u een goed beeld te geven van onze werkwijze zetten wij een speciaal rapportageplan uit. Op deze manier kunnen wij het beste inventariseren...

4. Nazorg

Mocht er, ondanks onze goede zorgen, toch iets zijn waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft dan zijn wij snel ter plaatse om een en ander voor u op te lossen. Op alle diensten en producten krijgt u de hoogst mogelijke service.