Ongediertebestrijding zandvliet

Deskundig & professioneel

Ongediertebestrijding Zandvliet is een jong en modern bedrijf dat werkt volgens de Europese wetgeving. Onze medewerkers zijn EVM gecertificeerd. Dit alles is uw waarborg, voor een deskundige en professionele oplossing van al uw problemen.

Wij leveren maatwerk tegen redelijke prijzen en werken op abonnementsbasis, eenmalige opdrachten of varianten hierop, te bespreken met de klant.

Waarom Zandvliet?

Professionele producten

Op maat gemaakte oplossingen

E.V.M. gediplomeerd personeel

Jarenlange ervaring

Discrete werkwijze

Discreet & Flexibel

Wij begrijpen en houden rekening met de gevoeligheid van onze werkzaamheden in diverse bedrijven en instellingen. Om deze reden zullen we conform uw wensen een mate van discretie in onze werkzaamheden aanbrengen. Een snelle, adequate reactie na aanleiding van bij voorbeeld een melding is bij ons vanzelfsprekend.

elke prijs heeft zijn kwaliteit

Zandvliet, uw specialist

Een goede ongediertespecialist beschikt over het wettelijk verplichte vakdiploma, moderne en goede apparatuur, een aansprakelijkheidsverzekering en een gedegen vakkennis. Ongediertebestrijding Zandvliet is zo’n specialist!

Laat u niet om de tuin leiden door loze beloftes, grootspraak en (uitzonderlijk) lage prijzen van beunhazen. Een goede plaagdierbestrijder zal u eerlijk voorlichten en een marktconforme prijs bieden. Ons werk brengt een hoge mate van vakmanschap en verantwoordelijkheid met zich mee, daar hangt een prijskaartje aan. Vaak is goedkoop duurkoop. U weet: elke prijs heeft zijn kwaliteit. Vraagt u gerust naar de ervaring, diploma’s, nascholingscertificaten en verzekeringen.

DSC_0181