Overstappen

Wij regelen het overstappen voor u.

Voordat u overstapt, is het raadzaam om het contract bij uw huidige ongedierte bestrijdingsbedrijf te controleren. Meestal kunt u alleen overstappen na het einde van uw huidige overeenkomst. Let daarom vooral op de contract- en opzegtermijn en probeer te voorkomen dat u dubbel moet betalen.In de volgende gevallen kunt u ook overstappen tijdens de lopende overeenkomst:

  • U heeft een onderneming overgenomen. De vorige eigenaar heeft een overeenkomst afgesloten met een ongedierte bestrijdingsbedrijf en u heeft deze contractueel niet overgenomen. U kunt direct overstappen.
  • Uw onderneming gaat verhuizen naar een andere locatie. Dit betekent dat de overeenkomst met uw huidige ongedierte bestrijdingsbedrijf per direct opzegbaar is. U kunt direct overstappen.

De overstapservice van Ongediertebestrijding Zandvliet

Ongediertebestrijding Zandvliet kan u helpen bij het opzeggen van uw huidige ongedierte bestrijdingsbedrijf. In het contactformulier kunt u de benodigde informatie leveren voor de opzegging. De opzegging is afhankelijk van de einddatum van uw huidige contract.Voor vragen neemt u dan contact op met onze klantenservice.